Startpagina | Restaurants in Nederland | Puccini Espressobar & Bomboni
Vrijdag, 29 September 2023

Puccini Espressobar & Bomboni

Staalstraat 21, 17 Amsterdam
Puccini Espressobar & Bomboni

Een van onze favoriete straatjes in Amsterdam is de Staalstraat. Verstopt achter het stoperagebouw en de Waterloopleinmarkt vind je dit authentieke stukje Amsterdam. Hier vind je niet de grote internationale winkels, maar juist kleine galerieen, schattige oosterse winkeltjes en knusse cafeetjes.
Het is een must om elke week een bezoekje te brengen aan deze straat met als belangrijkste reden: Puccini. Op de hoek van de Staalstraat vind je eerst de espressobar van Puccini. Een gezellige eettent met een ouderwetse keuken, waar je broodjes, soep, clubsandwiches en gezonde shakes kan bestellen. In de zomer ideaal, op het terras kan je tot laat in de middag genieten van de zon en de straatmuzikanten die het Amsterdamse straatbeeld compleet maken.

Als je na een bezoekje aan de espressobar drie stappen verder loopt, vind je Puccini Bomboni. De naam zegt genoeg, hier heeft Puccini een giga collectie van bonbons. Allemaal zelfgemaakt in de keuken, je ruikt de chocolade bij binnenkomst. Verschillende varianten gevuld met marsepein, vanille en caramel kent bijna iedereen. Maar wat dacht je van een bonbon met theesmaak? Maar ook pruim,mint,gin, kaneel, appel en anijsbonbons worden hier gemaakt.

Soort : Cafeteria
Telefoonnummer : 0031-020-6208458
Route Beschrijving
Voegtoe aan mijn gids
 
Aantal ratings: 1 | Rating: 5.95238095
comments powered by Disqus
Booking.com