Startpagina | Hotels in Europa: Kies een land uit de lijst.
Donderdag, 20 Juni 2024

Hotels in Europa: Kies een land uit de lijst.

 


Hotels in Andorra


Hotels in Bulgarije


Hotels in Duitsland

Hotels in Finland

Hotels in Groenland

Hotels in Ierland

Hotels in Letland

Hotels in Luxemburg

Hotels in Monaco

Hotels in Noorwegen

Hotels in Portugal

Hotels in San Marino

Hotels in Slowakije

Hotels in Turkije


Hotels in België


Hotels in Cyprus


Hotels in Estland
Hotels in Frankrijk
Hotels in Hongarije
Hotels in Italië

Hotels in Liechtenstein

Hotels in Macedonië

Hotels in Montenegro

Hotels in Oostenrijk


Hotels in Roemenië

Hotels in Servië

Hotels in Spanje

Hotels in Verenigd Koninkrijk

Hotels in Zwitserland


Hotels Bosnië en Herzegovina


Hotels in Denemarken

Hotels in Faeröer

Hotels in Griekenland
Hotels in IJsland
Hotels in Kroatië


Hotels in Litouwen

Hotels in Malta

Hotels in Nederland

Hotels in Polen

Hotels in Rusland


Hotels in Slovenië

Hotels in Tsjechië


Hotels in Zweden


 


Hotels Boeken bij sababa.nl 

Al onze online boekingen verlopen via een beveiligde SSL SERVER en u krijgt direct een bevestiging. Uit ervaring weten wij dat klanten veel vragen kunnen hebben bij het maken van een reservering. Als de informatie die u nodig hebt niet bij de veelgestelde vragen staat, kunt u het beste contact met ons opnemen.

FAQ:
Waar vind ik de contactgegevens van het hotel?
Telefoon-/faxnummer en e-mailadres van het hotel worden direct na het afronden van uw reservering online en in uw bevestingsmail getoond. Het adres van het hotel kan altijd bovenaan elke hotelpagina gevonden worden. Let op: als u een reservering heeft gemaakt, dan kunt u deze inkijken, uitprinten en annuleren of een verzoek tot wijziging indienen door op My Booking te klikken en uw reserveringsnummer en wachtwoord in te voeren. Deze link is aan de rechterbovenzijde van de webpagina te vinden.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren of wijzigen?
Gelieve op My Booking in te loggen op een van de volgende manieren: 1) Klik op de annulering/wijzigen link die in uw bevestigingsmail staat; deze gaat direct naar uw My Booking pagina. Of 2) Klik op My Booking vanaf de thuispagina en voer het reserveringsnummer en het wachtwoord in dat u heeft ontvangen na het afronden van uw reservering. Kies in uw My Booking-pagina voor My Booking Self Service. Klik op wijzigen om een kamer aan te passen, of klik op annuleren om een kamerreservering te annuleren. Het is mogelijk dat er annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Wat is mijn pincode en waar heb ik het voor nodig?
Uw pincode bestaat uit vier cijfers die willekeurig zijn gegenereerd. Met de unieke combinatie van uw reserveringsnummer en uw pincode heeft u toegang tot My Booking waar u uw reservering kunt bekijken, wijzigen of annuleren. Het is daarom verstandig om uw pincode geheim te houden.

Wat zit bij de prijs inbegrepen?
Direct onder het kamertype is een lijst te vinden van wat er wel en niet bij de kamerprijs is inbegrepen. Een verzoek om een voorziening die niet op deze lijst staat, dient bij het hotel zelf ingediend te worden nadat u uw reservering heeft gemaakt (zoals parkeergelegenheid, shuttleservice, etc.).

Hoe weet ik of mijn boeking is bevestigd?
Na de vier stappen van het reserveringsproces dient u op "Reserveer" te klikken. U ziet dan een bevestigingspagina met uw reserveringsnummer en wachtwoord, dat betekent dat uw reservering is afgerond. Print uw reserveringsnummer en wachtwoord uit of noteer deze voor eventueel toekomstig gebruik. Er wordt een bevestigingsmail verzonden naar het e-mailadres dat u heeft ingevoerd tijdens het reserveringsproces. U kunt tevens uw bevestiging bekijken via My Booking.

Kan ik ook telefonisch reserveren?
Ja, als u een geldige creditcard heeft en als u graag per telefoon wilt reserveren,
bel dan het volgende nummer: NL: +31 (0)6 42 39 54 69 Hotels wereldwijd:
Algerije  Andorra  Antigua en Barbuda  Argentinië  Aruba  Australië  Bahama's  Bahrein (Bahrain)  België   Bosnië en Herzegovina  Brazilië  Britse Maagdeneilanden  Brunei Darussalam  Bulgarije  Cambodja  Canada  Costa Rica  Chili  China  Cyprus Denemarken  Djibouti  Dominicaanse Republiek   Duitsland  Egypte  Estland  Faeröer  Filippijnen  Finland  Frankrijk  Griekenland  Groenland  Guadeloupe  Hongarije  Hong Kong  IJsland  Ierland  India  Indonesië  Israël  Italië  Jamaica  Japan  Jordanië  Koeweit  Kroatië  Letland  Libanon  Liechtenstein  Litouwen  Luxemburg  Maagdeneilanden (Virgin Islands)  Macao  Macedonië  Maleisië  Malta  Martinique  Marokko  Mauritius  Mexico  Monaco  Montenegro  Nederland  Nederlandse Antillen  Nepal  Nieuw-Zeeland  Noorwegen  Oman Oostenrijk  Panama  Paraguay  Peru  Polen  Portugal  Puerto Rico  Qatar  Roemenië  Rusland  Saint Lucia  Saint Vincent en de Grenadines  San Marino  Saudi-Arabië  Servië  Seychellen  Singapore  Slovenië  Slowakije  Spanje  Taiwan  Thailand  Tsjechië  Tunesië  Turkije  Turks en Caicos Eilanden  Uruguay  Verenigde Arabische Emiraten  Verenigde Staten  Verenigd Koninkrijk  Vietnam  Zuid-Afrika  Zweden  Zwitserland